Użytkownik ma możliwość anulowania trwającego zadania backupu wybierając opcję „Anuluj” widoczną się w momencie podświetlenia zadania kursorem myszy.

Użytkownik ma możliwość anulowania trwającego zadania backupu wybierając opcję „Anuluj” widoczną się w momencie podświetlenia zadania kursorem myszy.
